KÜTAHYA NÖBETÇİ NOTERLER

Kütahya nöbetçi noterler bazen sadece Cumartesi bazen sadece Pazar bazen de hem Cumartesi hem Pazar günü nöbet hizmeti vermektedirler.Bazı illerimiz ise hafta sonları nöbetçi noter hizmeti vermemektedirler.

Kütahya nöbetçi noterlerin hafta sonları (Cumartesi ve Pazar) nöbet hizmetini saat 10.00 ile 16.00 arasında vermektedirler.

01.04.2023

Kütahya 2. Noter

Cumhuriyet Cad.Avcılar İş Hanı No:22/1 43100 Merkez/Kütahya

Tel : 0 274 216 25 56
Fax: 0 274 224 14 72

En Doğru ve En Güncel Nöbetçi Noter Bilgileri

Nöbetçi noter uygulaması günlük hayatımıza 06.04.2019 Cumartesi günü girdi. Bu tarihten sonra artık her hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında bir çok ilimizde ve bazı ilçelerimizde noterler nöbet tutmaya başladı. Böylece noterde işleri olan çalışanlar noter işlerini nöbetçi noter uygulaması ile hafta sonlarında görmeye başladılar. Nöbetçi noterlere ilinizde kütahya nöbetçi noter sayfamızdan kutahya da bulunan tüm noterlerin adres telefon vb. bilgilerine kütahya noterleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.